Turfanda Ortaokulu

Vizyon: Yaşamayı,insanları,doğayı seven ve koruyan,dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen,bilime ve bilimsel çalışmalara açık,ezbere dayanmayan,öğrenme isteği kazanmış,özgür düşünen,kendine güvenen,sorunlarını çözebilen,başkalarının haklarına saygılı,ülkesini seven öğrenciler yetiştirmek..

Misyon: 4 yıllık eğitim sonunda;kültürlü,bilgili ve bilgiyi kullanabilen,sosyal,Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış,Çağdaş,Laik,Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş öğrenci yetiştirmek.

Başarılar: 7 ÖĞRENCİMİZ SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN LİSELERE YERLEŞMEYE HAK KAZANMIŞTIR. 5 ÖĞRENCİMİZ BURSLULUĞU KAZANMIŞTIR.

Saatler: 08.00 Başlama 14.35 Bitiş
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: YAYLADAĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI BAYRAK KOŞUSU"NDA KIZ TAKIMIMIZ DERECEYE GİREREK İLÇE 2.´Sİ OLMUŞTUR.
Bilimsel Etkinlikler: 2016- 2017 VE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINDA OKULUMUZDA BİLİM FUARI DÜZENLENMİŞTİR.
Proje Çalışmaları: 2016- 2017 VE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINDA OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLENMİŞTİR.

WEB - https://turfandaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TURFANDA MAH. TURFANDA SK. TURFANLI ORTAOKUL BLOK NO 111 YAYLADAĞI / HATAY

Yerleşim Yeri - Turfanda Mah. Yayladağı/Hatay

Ulaşım Köy Minübüsleriyle